Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Post Pictures and Specifications of your computer here!

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
435 replies to this topic

#51
puntoMX

puntoMX

    n00b of Masters and Vice Versa

  • Super Moderator
  • 4,862 posts
  • Joined 28-June 04
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

Those Plastic exhaust pipes only come on some cases, I believe it sits above the CPU to help airflow?


Yes, it´s an intake aimed at the cpu fan, it´s not an exhaust pipe :P. and indeed it keep your CPU a bit cooler, I use them too in my cheap a** 40US$ cases :).


How to remove advertisement from MSFN

#52
Grope For Luna

Grope For Luna

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 06-April 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
I used to use an intake pipe on mine too, although it was a little more ghetto (old peanut can :w00t: ). A while ago I got fed up with the noise and ripped everything out, mounted it on a board and stuck it up on a beam in the basement. I converted my DVDRW to a USB unit and routed all my cables through the floor. Now it's in the cool basement and I hear nothing but silence. :thumbup

Edited by Grope For Luna, 08 April 2006 - 02:16 PM.


#53
Press any key

Press any key

    :Boldly Going Nowhere:.

  • Member
  • PipPip
  • 210 posts
  • Joined 24-May 05

I used to use an intake pipe on mine too, although it was a little more ghetto (old peanut can :w00t: ). A while ago I got fed up with the noise and ripped everything out, mounted it on a board and stuck it up on a beam in the basement. I converted my DVDRW to a USB unit and routed all my cables through the floor. Now it's in the cool basement and I hear nothing but silence. :thumbup


I like that.. It's seriously more weird than I am.. :blink:

No, I like taxying down the runway in my 747. Maybe I can watch the inflight movie. If I could hear it. I always wanted to watch movies on a little screen and in an uncomfortable office chair. Must get VISTA with the built in Media Center. :no:

------

Maybe I should get one of these?

The blueprint showed a central PowerPC that was complemented by 1024 (that is one thousand and twenty four) 8-bit "processing elements" on a single and - according to IBM - low-cost die.

Rapport is already offering the Kilocore256, which comes with 256 processing elements and provides a performance of "25 GB operations/second at well under a single watt of power," IBM said. The firm claims that the Kilocores "feature the most advanced, dynamic architecture available today in working silicon"

http://www.tgdaily.c...pport_kilocore/

----

puntoMX
it´s an intake aimed at the cpu fan, it´s not an exhaust pipe


You're right, if the fan is blowing on the CPU, then it's a sucker, and not a blower. :whistle:

Edited by Press any key, 10 April 2006 - 12:32 PM.

.:: Posted Image ::.


#54
puntoMX

puntoMX

    n00b of Masters and Vice Versa

  • Super Moderator
  • 4,862 posts
  • Joined 28-June 04
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

Maybe I should get one of these?

The blueprint showed a central PowerPC that was complemented by 1024 (that is one thousand and twenty four) 8-bit "processing elements" on a single and - according to IBM - low-cost die.

Rapport is already offering the Kilocore256, which comes with 256 processing elements and provides a performance of "25 GB operations/second at well under a single watt of power," IBM said. The firm claims that the Kilocores "feature the most advanced, dynamic architecture available today in working silicon"

http://www.tgdaily.c...pport_kilocore/

Yes, buy one of those and throw your money away on something you will never use ;):P. IBM introduced those CPUs on the Cbit I think. Are you going to write your own OS like for the XBox360 again? :thumbup It will NOT run windows like you use it on your small rig.

Edited by puntoMX, 10 April 2006 - 02:05 PM.


#55
nmX.Memnoch

nmX.Memnoch

    MSFN Master

  • Patrons
  • 2,086 posts
  • Joined 15-September 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Muwahahaha.... :D :crazy:

Attached Files



#56
K_Bradley

K_Bradley
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 10-February 05
Hey all heres the specs and a pic of my "toy"

2X 2.4 Gig Xeon (533 fsb, 512k cache, HT Enabled)
ASUS PC-DL Deluxe Motherboard
1 GB Giel DDR400 Ram
ATI Radeon 9800 Pro w/ ATI Silencer 1
1x WD Raptor (36gb)
2x Seagate Barracuda (160gb)
BenQ DVD Burner
NEC DVD Reader
520W Vantec Stealth PSU
6x 80mm Vantec Thermoflow Fans
Lian-Li PC-73SL Case

Attached Files



#57
Woomera

Woomera

    MSFN Fan

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 771 posts
  • Joined 13-June 04
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
bought two brand new VF700-CU led and a ZM-MFC1.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#58
ripken204

ripken204

    The Hardware Guy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,311 posts
  • Joined 23-December 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
very nice pics guys, i really need to get some updated ones up of my case

fatalwoomera-ur scaring me, what psu is that? plz dont tell me that it came with the case and that ur running sli with it?...


Desktop: || lappped Q6700 w/ lapped TRUE || ASUS P5Q Deluxe|| Sapphire 4870 1GB || Mushkin Ascent XP2-8500 (2x2GB) || 2 x WD6400AAKS || Corsair HX620W || Lian-Li PC-60FB || 2 x BenQ G2400WD || Vista Ultimate 64bit || Samsung SH-S223Q || Logitech MX518 || Logitech Ultra-X || SteelSeries SX || Klipsch ProMedia Ultra 5.1 || ATI TV Wonder 650 PCIe ||
Server: || E5200 w/ XIGMATEK HDT-S1283 || ASUS P5Q-EM || EVGA 8800GTS G92 w/ Accelero S1 R2 || G.SKILL 6400 2x2GB || 1 x WD6400AAKS || 4 x 1TB Samsung F1 || SeaSonic M12II SS-500GM || Antec Three Hundred || Samsung SH-203BL || Ubuntu 8.10 ||


#59
Jeremy

Jeremy

    Casual Poster

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,473 posts
  • Joined 24-June 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
You guys are really starting to freak me out. :P

#60
jago_lfn

jago_lfn

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 168 posts
  • Joined 13-April 04
I got the last of my parts in the other day so my box is complete after 4 months of saving money to order here and there. Last of the parts were the ram, cathodes, and sata adapters for my old ata drives. Removed the 80gig drive and added the audigy gamer from my old computer. Also gave the logitech mx1000 to my wife, i never could get used to it. Put my dvdrw in external enclosure to use on different computers. This computer should last me a few years till i build a new one for vista after it's been out a while :D Final pictures sorry about the crap quality, my nikon 2200 isnt up to par anymore:

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

Specs:

Antec Super LANBoy
ThermalTake 430W PSU
Abit Fatal1ty AN8
OEM Athlon64 3400+ 2.2GHZ @ 2.5GHZ CPU-Z Validation
ThermalTake CL-P0200 939 Silent Copper Heatpipe
OCZ EL Platinum 2x1024MB @ 232Mhz 2.5-3-2-5
EVGA Geforce 6800 GS CO SE 256mb PCI-E x16 @ 475/1100
Seagate 250GB SATA150
Seagate 200GB ATA100 w/ Syba SATA to ATA133 adapter
Lite-On DVD-ROM 16x
Pioneer DVR-110D in USB/Firewire Enclosure
Creative Audigy Gamer PCI
M$ Keyboard
Logitech LX5 Wireless Optical Mouse and X-Trac Pro HS mousepad
Belkin Nostromo n50 USB
Belkin USB LED light so I can see keyboard with lights out :D

Edited by jago_lfn, 15 April 2006 - 11:49 PM.

Posted Image

#61
Woomera

Woomera

    MSFN Fan

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 771 posts
  • Joined 13-June 04
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
ripken you wont believe me if i say how much i paid for that.only 20$ and i know its not standard especialy for sli.but as i said before in one of my topics in here cause of america corporations and companies from out of asia doesnt work with iran and do not support us.i even got my zalman fand from thailand(my brother went to a trip there).that is the best power avaliable here.

#62
ripken204

ripken204

    The Hardware Guy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,311 posts
  • Joined 23-December 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
finally decided to take pics of my cleaned up case
and as you can see, ive removed my ream from from my powerstream and i have a 92mm fan mounted right between the hdd bay and the psu. the psu fans are just kinda loud and this fan give me better airflow and less noise. i also have a fan in fron of the hdd bay.


Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image


Desktop: || lappped Q6700 w/ lapped TRUE || ASUS P5Q Deluxe|| Sapphire 4870 1GB || Mushkin Ascent XP2-8500 (2x2GB) || 2 x WD6400AAKS || Corsair HX620W || Lian-Li PC-60FB || 2 x BenQ G2400WD || Vista Ultimate 64bit || Samsung SH-S223Q || Logitech MX518 || Logitech Ultra-X || SteelSeries SX || Klipsch ProMedia Ultra 5.1 || ATI TV Wonder 650 PCIe ||
Server: || E5200 w/ XIGMATEK HDT-S1283 || ASUS P5Q-EM || EVGA 8800GTS G92 w/ Accelero S1 R2 || G.SKILL 6400 2x2GB || 1 x WD6400AAKS || 4 x 1TB Samsung F1 || SeaSonic M12II SS-500GM || Antec Three Hundred || Samsung SH-203BL || Ubuntu 8.10 ||


#63
pS-

pS-

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 143 posts
  • Joined 04-October 05
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image


I will try to fit in time to get some pics of the inside of my computer.

Edited by pS-, 24 April 2006 - 07:01 PM.


#64
leedolman

leedolman

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 85 posts
  • Joined 07-June 03
Posted ImagePosted Image

imageshack taking too long so internal pics here... http://s13.photobuck.../PC_April_2006/

Sorry about picture quality, used my phone camera :whistle: :blushing:

Current specs...

Antec P160 Aluminium Case
Jeantech 500W PSU
Asus K8V SE Deluxe (Socket 754)
AMD Athlon 64 3200+ (2.2Ghz)
Corsair 1GB DDR Value Select PC3200 (2x512MB) :blushing: :whistle:
Western Digital Caviar 200GB SATA Drive
Sapphire Atlantis Radeon 9800XT 256MB
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro 7.1
Sony DRU-800A Dual Layer 8x DVD-RW
Sony 52x CD-RW
Western Digital 150GB External USB/FireWire HD
Hyundai ImageQuest Q995 19" Perfectly Flat CRT Monitor
Microsoft Keyboard
Microsoft Mouse
Buffalo G54 Airstation Router

nLite'd Microsoft Windows Professional with Service Pack 2

Ordered this weekend:

Corsair 2GB DDR XMS3200C2PT TwinX (2x1GB) CAS2 Memory
Gigabyte G-Power Pro CPU Cooler
Arctic Cooling VGA Silencer ATI 3

#65
jago_lfn

jago_lfn

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 168 posts
  • Joined 13-April 04

finally decided to take pics of my cleaned up case
and as you can see, ive removed my ream from from my powerstream and i have a 92mm fan mounted right between the hdd bay and the psu. the psu fans are just kinda loud and this fan give me better airflow and less noise. i also have a fan in fron of the hdd bay.

The next build i do, I'm getting that same case. I should have gotten the p180 instead of this flimsy lanboy but i wanted a good case with a window, never had a window before :)
Posted Image

#66
Maleko

Maleko

    Gold Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,111 posts
  • Joined 17-June 05

bought two brand new VF700-CU led and a ZM-MFC1.
Posted Image


Nice!, I had one of those fans set up on my old 66GT, brill fans!
Posted Image

#67
pS-

pS-

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 143 posts
  • Joined 04-October 05
Nothing much has changed just moved my case to the left side (dont ask) and got my new zen micro :D

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

hope the size is ok

#68
jftuga

jftuga

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 283 posts
  • Joined 27-October 05
This is an old picture of a P2-233. It used to be my router for my cable-modem internet connection. This was before Linksys, Netgear, etc. made comodity routers. It was Linux and ran Squid cache, DNS caching, DHCP, ipchains firewall, etc.

-John

Click Here For Full Size Picture

Posted Image

#69
ripken204

ripken204

    The Hardware Guy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,311 posts
  • Joined 23-December 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
well my dad still uses a p2 350mhz... runs amazing with my nlited xp


Desktop: || lappped Q6700 w/ lapped TRUE || ASUS P5Q Deluxe|| Sapphire 4870 1GB || Mushkin Ascent XP2-8500 (2x2GB) || 2 x WD6400AAKS || Corsair HX620W || Lian-Li PC-60FB || 2 x BenQ G2400WD || Vista Ultimate 64bit || Samsung SH-S223Q || Logitech MX518 || Logitech Ultra-X || SteelSeries SX || Klipsch ProMedia Ultra 5.1 || ATI TV Wonder 650 PCIe ||
Server: || E5200 w/ XIGMATEK HDT-S1283 || ASUS P5Q-EM || EVGA 8800GTS G92 w/ Accelero S1 R2 || G.SKILL 6400 2x2GB || 1 x WD6400AAKS || 4 x 1TB Samsung F1 || SeaSonic M12II SS-500GM || Antec Three Hundred || Samsung SH-203BL || Ubuntu 8.10 ||


#70
jftuga

jftuga

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 283 posts
  • Joined 27-October 05
If it runs 'amazing', then why don't you swap your opteron 170 @ 2.6ghz for his p2? :D :D :D

-John

#71
ripken204

ripken204

    The Hardware Guy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,311 posts
  • Joined 23-December 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
lol, for what he does it runs very well. and whats funny is that it runs faster than the p4 2.8ghz comps at my school which are not nlited, but im thinking of doing something about that when i get to be the network administartor :)

when u log into the comp, it should not freeze on you...


Desktop: || lappped Q6700 w/ lapped TRUE || ASUS P5Q Deluxe|| Sapphire 4870 1GB || Mushkin Ascent XP2-8500 (2x2GB) || 2 x WD6400AAKS || Corsair HX620W || Lian-Li PC-60FB || 2 x BenQ G2400WD || Vista Ultimate 64bit || Samsung SH-S223Q || Logitech MX518 || Logitech Ultra-X || SteelSeries SX || Klipsch ProMedia Ultra 5.1 || ATI TV Wonder 650 PCIe ||
Server: || E5200 w/ XIGMATEK HDT-S1283 || ASUS P5Q-EM || EVGA 8800GTS G92 w/ Accelero S1 R2 || G.SKILL 6400 2x2GB || 1 x WD6400AAKS || 4 x 1TB Samsung F1 || SeaSonic M12II SS-500GM || Antec Three Hundred || Samsung SH-203BL || Ubuntu 8.10 ||


#72
Maleko

Maleko

    Gold Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,111 posts
  • Joined 17-June 05
lol, to right mate!

I've been able to install an nlited version on our school computers, testing it atm,running totally sweet, MP10 integrated, loads of the crap you dont need on a school comp removed, very nice!
Posted Image

#73
ripken204

ripken204

    The Hardware Guy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,311 posts
  • Joined 23-December 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
well even stuff like the games that come with windows... my school installed the basic windows on a computer and installed the programs it needed, edited some stuff, then ghosted it, then installed to all of the other comps over the network. now there is just a bunch of stupid stuff they did like for the games i was talking about, they deleted the game .exe's from the windows folder but not the shortcuts.... or they could easily have used nlite. they just have no clue what they are doing since my school just got xp this year, 2000 rly sucked.


Desktop: || lappped Q6700 w/ lapped TRUE || ASUS P5Q Deluxe|| Sapphire 4870 1GB || Mushkin Ascent XP2-8500 (2x2GB) || 2 x WD6400AAKS || Corsair HX620W || Lian-Li PC-60FB || 2 x BenQ G2400WD || Vista Ultimate 64bit || Samsung SH-S223Q || Logitech MX518 || Logitech Ultra-X || SteelSeries SX || Klipsch ProMedia Ultra 5.1 || ATI TV Wonder 650 PCIe ||
Server: || E5200 w/ XIGMATEK HDT-S1283 || ASUS P5Q-EM || EVGA 8800GTS G92 w/ Accelero S1 R2 || G.SKILL 6400 2x2GB || 1 x WD6400AAKS || 4 x 1TB Samsung F1 || SeaSonic M12II SS-500GM || Antec Three Hundred || Samsung SH-203BL || Ubuntu 8.10 ||


#74
Maleko

Maleko

    Gold Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,111 posts
  • Joined 17-June 05
that sucks, here we hate orphan shortcuts, looks really messy. Our computers are totally secured as well, the user only sees the programs we ant them to use, they cant get into areas we dont want them to.
Posted Image

#75
prx984

prx984

    MSFN Expert

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,091 posts
  • Joined 22-March 06
heres my current computer setup, i hope you guys like them. i know i do! :)

Desktop : AMD Athlon XP 1800+, 640MB Ram, 80GB HDD, ATi Radeon 7000 64MB, 19 Inch SAMSUNG SyncMaster 913V, Logitech Mouse Keyboard wireless combo thingy. Windows XP Pro Retail. (may not be super fast or w/e, but it does the job for me.)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Laptop 1 : DELL Inspiron 7000 PII 366, 192MB Ram, 40GB HDD, ATi Rage Pro 8mb, Windows XP Pro OEM, 15 inch LCD (got this computer free from a bin ready to go in the garbage.)

Posted Image

Laptop 2 : DELL Inspiron 7000 PII 366, 192MB Ram, 12GB HDD, ATi Rage Pro 4mb, Windows XP Pro OEM, 14 inch LCD (this computer was on a bench with a huge melt mark in the display and it also had what appeared to be a coke or something poored inside it, other than that it works fine. i have only one working battery however, need another one soon.)

Posted Image

Edited by brian10161, 06 May 2006 - 09:45 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users