Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Add-On Maker for Nlite 1.2.4 Update: 06/17/2006

- - - - -

  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#1
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04
update 1.2.4
Selecting the archive executable it already fills the fields of information

Suported language:

3r4n0415
Arabic (Q8)
Bulgarian
Dansk
English
French
German
Hungarian
Polish
Português (Brasil)
Slovak
Spanish
Svenska
Turkish (Turkey)

Translations can send for the email virtualltek@yahoo.com.br

Thankz to all

Add-on Maker for Nlite 1.24
Features:
Easy create add-on programs to nlite
Hide 100% windows extract setup files in windows instalation
Hide 100% Prompt windows from batch files .cmd .bat in windows instalation
More speedy in create cab files
Compression Level System
Template Silent Install programs
Selecting the archive executable it already fills the fields of information

Posted Image

Posted Image

Small utility to help in the creation of add-ons to use with nLite via the 7-zip method.

Download new version 06/17/2006

New Beta version (09/31/2007)

http://rapidshare.co...23107/setup.rar


Homepage - VirtuallTek

http://virtualltek.mgbr.net

Posted Image

Using Add-on Maker for Nlite:

1° - Create a folder.

2° - Put the archives of the installation on that same floder.

3° - In Files of Program select the folder where the archives of installation are.

4° - In Instalation file select the archive that you want to be executed by the system.

5º - If the installation uses switches, type them.

6° - In the descripition field, type information about the program.

7° - Click on 'Make File' and select a folder to save the archive .CAB you just created.


Example .exe file

Posted Image

Example .bat file

Posted Image

Example .cmd file

Posted Image

Example .msi file

Posted Image

Posted Image



Features:
1° Create silent install to bach files .cmd .bat
not show windows of prompt in the installation of windows

2° Easy to use.

3° It visualizes in the folder only selects installation archives, .exe, .com, .cmd, .bat e .msi


Thankz Gouki

========================= // ====================

killprocesswait by Virtualltek

Excellent to be used in Bacth Files

http://virtualltek.mgbr.net/

Usage:
killprocesswait process seconds

Example:

killprocesswait.exe winamp.exe

killprocesswait stays in the Memory waiting the winamp.exe process to end automatically.

killprocesswait.exe winamp.exe 15

killprocesswait stays in the Memory waiting the winamp.exe process to end automatically,
if the process not apperars in 15 seconds killprocesswait close automatically

Download:

killprocesswait.exe ( console )
killprocesswait32.exe ( Full Hide )
Readme.txt

Edited by {_carnificina_}, 21 October 2007 - 10:19 AM.



How to remove advertisement from MSFN

#2
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

sounds great, cant wait to get it.


Posted Image

English Version

Patch download.

Replace original file: 236kb

http://www.mytempdir.com/622488

Mirror

http://www.badongo.net/file/536408

Mirror

http://www.megaupload.com/?d=QMJO1F7D

#3
Scubar

Scubar

    - Local Smartass -

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 829 posts
  • Joined 20-May 05
truly great work, this will help so many ppl out there that arent familiar with the addon pack way of installing things.

Maybe Nuhi might even consider putting it on the Nlite webpage as its certainly going to be a very valuable tool.

#4
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

could someone explain me or give me a site to learn how using switches coz I want to make my addons but I dont know what /qn- means etc ....

And if im right for this app to work you need a switchless setup ?




It installs first the version in Portuguese later places the version in English in the installed folder.

Portuguese Version
http://virtualltek.m...aom11-setup.exe

Patch English

http://www.mytempdir.com/622488

Mirror
http://www.badongo.net/file/536408

Mirror
http://www.megaupload.com/?d=QMJO1F7D


Example messenger.msi

Posted Image


well simple è the use places the installation of the program in a folder.
later in instalation files you select the archive that goes to use
the quiet command Now in Silent Install you types the command necessary

#5
minigun

minigun

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 141 posts
  • Joined 19-July 04

You it created a folder and it inside placed the archives of installation of it?

Later it selects the folder that You will see the archives.


umm.. i dont understand... something is lost in translation

#6
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04
download english full version

http://virtualltek.m...11-setup-en.exe

you need to select the folder first with the installation archives

#7
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

I want to make a PowerDVD5 addon but I don't know where can i put my license key.
Can you help me? :unsure:



License Key in .reg file ???



ok i attach a screenshot it should make it clear what i mean :)

Posted Image



My os Windows XP sp2

Posted Image

Edited by {_carnificina_}, 28 April 2006 - 08:15 PM.


#8
DiO

DiO

    Newbie

  • Member
  • 29 posts
  • Joined 20-September 05
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
:hello:
One picture is my PowerDVD 5 and there i must put the key.
The other one is what I had in mind about the key. I want to use the key before the making of the PDVD5 addon so after the OS installation i have no problems with the program.Attached File  powerdvd5.JPG   33.76KB   1378 downloadsAttached File  nero.JPG   20.14KB   2306 downloads

#9
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

:hello:
One picture is my PowerDVD 5 and there i must put the key.
The other one is what I had in mind about the key. I want to use the key before the making of the PDVD5 addon so after the OS installation i have no problems with the program.Attached File  powerdvd5.JPG   33.76KB   1378 downloadsAttached File  nero.JPG   20.14KB   2306 downloads


each program has its swistchs.

makes a search in the forum for Power Dvd 5

it is possible that the serial one is found in the register of windows.




regedit.exe search power dvd

#10
teapleasebob

teapleasebob

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 51 posts
  • Joined 12-April 06
i just done one for nero 7.0.2.3b and it seems to work fine i used /SN=****-****-****-****-****-****-****/WRITE_SN/PASSIVE /norestart i used passive so i could choose what parts i wanted to install but i think you can change it for quiet if you dont want to choose

#11
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

i just done one for nero 7.0.2.3b and it seems to work fine i used /SN=****-****-****-****-****-****-****/WRITE_SN/PASSIVE /norestart i used passive so i could choose what parts i wanted to install but i think you can change it for quiet if you dont want to choose


Use Nero 7 Lite Installer v7.2.0.3b = 41MB

Nero Burning Rom
Nero Express
Nero CoverDesigner
Nero WaveEditor
Nero Toolkit

Vesions:

Dutch
English
French
German
Hungarian
Norwegian
Polish
Portuguese
Russian
Turkish

Download:

http://nerolite.lieblingsbesuch.de/


Create reg file in notepad save nero.reg

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Installation\Families\Nero 7\Info]"User"="YourUserNameHere"
"Company"="YourCompanyNameHere"
"Serial"="XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX"


Make Batch File:
Nero-7.2.0.3b_eng_lite.exe /S
regedit /s nero.reg

Posted Image



Download new version of program on 1st post.

#12
Mikep7779

Mikep7779

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 221 posts
  • Joined 13-March 05
I had a few issues with the program, one i got an I/O error 145, i had to close the program. At the time i didnt know it left old traces of past projects if it didnt complete. So when i tried to make a new .CAB it was a 4mb program and the cab came out to 252mb, the way i fixed this was to delete the dir and reinstall the program.


Thanks.

Edited by Mikep7779, 01 May 2006 - 07:00 AM.

Conroe e6600-||-Asus P5W-DH-||-Asus EAX1900XT-||-2GB OCZ Platinum REV 2-||-Soundblaster Xtreemmusic-||-Audio Technica a900-||-OCZ GameXStream 700w

#13
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

I had a few issues with the program, one i got an I/O error 145, i had to close the program. At the time i didnt know it left old traces of past projects if it didnt complete. So when i tried to make a new .CAB it was a 4mb program and the cab came out to 252mb, the way i fixed this was to delete the dir and reinstall the program.

Thanks.


It always places 1 program for folder.
It never places more than 1 program in the same folder alone will be to make a Batch File.

:thumbup

#14
redfive19

redfive19

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 17-August 04

ok i attach a screenshot it should make it clear what i mean :)

Posted Image


I have the SAME exact problem. It doesn't populate any EXE's. WEIRD!

#15
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

This is great thanks for this, very easy and quick to use. :thumbup


:thumbup

italian translation? PM me


next version will have system of language for text, being easy the translation.



ok i attach a screenshot it should make it clear what i mean :)

Posted Image


I have the SAME exact problem. It doesn't populate any EXE's. WEIRD!


download new version: N-lite Add-on maker.

http://virtualltek.m...om-setup-en.exe

Mirror

http://msfn.cppm.org...om-setup-en.exe

#16
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04
Download New version.

Posted Image

Download Nlite Add-on Maker 1.2

#17
T D

T D

    Go MSFN!

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 940 posts
  • Joined 05-April 06
Ok, 1.1 doesn't crash, it was only because of a 1.7gb file, files.7z in the program files folder ;)
Like the new UI in 1.2, but when selecting English (USA) some words are still Brazilian.

Edited by T D, 07 May 2006 - 01:43 PM.


#18
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04
I will go to verify the translation

More if somebody to want to help translating into other languages. to I finish it of the translation can safe it in the folder language it N-lite Add-on Maker with extension .itc

Example:

English (USA).itc


Posted Image

[Strings]iProgFiles = Select folder with instalation Files:
iSelectProg = Installation File:
iZipCompress = Compress 7-Zip
iSilenceComm = Command for Silent Installation:
iEdit = Edit
iProgData = Description of program:
iDescription = Description:
iLanguage = Language:
iTitle = Tittle:
iVersion = Version
iHomePage = Website:
iBuildDate = Date of Compilation:
iCreateFile = Make File
iAbout = About ...
iEditSilComm = Edit commands to Silent Installation
iName = Name:
iCommand = Command:
iChangeSel = Modify Selected
iAdd = Add
iDelete = Delete
iClose = Close
iMessage1 = No folder was selected or files in the chosen folder do not exist.
iMessage2 = No program was selected in the list .
iMessage3 = The folder does not contain only one executable one!
iMessage4 = File created sucessful!
iOK = OK
iInfo = Informations:
iAtualAction = Current action:
iCompactZip = Compressing with 7-Zip ...
iCompileSFX = Compiling auto-executable SFX ...
iProcessInfo = Processing informations ...
iCompactCAB = Compressing CAB ...
iInitProcess = Initializing process ...
iDelTemp = Deleting temporary files ...


sorry my english is poor :blushing:

Edited by {_carnificina_}, 07 May 2006 - 02:03 PM.


#19
T D

T D

    Go MSFN!

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 940 posts
  • Joined 05-April 06
Few very minor mistakes:

iTitle = Title:
iProgFiles = Select folder with installation Files:
iMessage3 = The folder does not contain only one executable!
iMessage4 = File has been created sucessfully!

V. good English though! :thumbup ;)

#20
teapleasebob

teapleasebob

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 51 posts
  • Joined 12-April 06
only a few mistakes i corrected them for you :P
i changed the top of the silence to say command none/ custom as well

Attached Files


Edited by teapleasebob, 07 May 2006 - 02:54 PM.


#21
teapleasebob

teapleasebob

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 51 posts
  • Joined 12-April 06
i think found a bug if you untick 7zip it keeps coming up the folder does not contain only one executable

Posted Image

Edited by teapleasebob, 08 May 2006 - 02:48 AM.


#22
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
  • Joined 15-November 04

i think found a bug if you untick 7zip it keeps coming up the folder does not contain only one executable

Posted Image


I go to verify,
Places firefox in a folder
example:
C:\firefox

#23
m1ck

m1ck

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 73 posts
  • Joined 06-January 05

i would say you have done something wrong :w00t:
you are putting the files you want nlite to cab in a separate folder
otherwise it will cab all the files around it as well




No it makes no difference the steam install in a folder on its own but it still does exactly the same thing. maybe someone could try it, it'd be great if i'm wrong so i can do it right these plug in creators are an excellent idea!.

Edit: forgot to mention the created cab files go into their own folder ready for integration.

Edited by m1ck, 08 May 2006 - 07:18 AM.


#24
m1ck

m1ck

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 73 posts
  • Joined 06-January 05
well it looks like the usual stuff you'd expect to find except for the filesize of the exe

Posted Image]

#25
teapleasebob

teapleasebob

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 51 posts
  • Joined 12-April 06
what are you using to view inside the cab i use winrar and the size inside the cab is in bytes so for my adaware it says 6,913,788 bytes which is comes out as 6.54 mb




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users