Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Add-On Maker for Nlite 1.2.4 Update: 06/17/2006

- - - - -

  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#101
PatrickEmpire

PatrickEmpire

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 59 posts
I have problem.It occur Cannot open file "E:\program files\Virtual Tek nLite\Add-On Maker\files.7z". system cann't find the folder When i make addon in the finally stage.

Edited by PatrickEmpire, 22 August 2006 - 11:13 AM.



How to remove advertisement from MSFN

#102
PatrickEmpire

PatrickEmpire

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 59 posts

I have problem.It occur Cannot open file "E:\program files\Virtual Tek nLite\Add-On Maker\files.7z". system cann't find the folder When i make addon in the finally stage.



I have solve this problems when I use xp64 OS. I don't know why i cann't use this machine successfully in 32 bit OS. :sneaky:

#103
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts

Hello {_carnificina_}, Czech translation is available! B)

Posted Image



thankz.

they forgive colleagues I am working very therefore the delay of the answers.

#104
M-E-T-A-L

M-E-T-A-L

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
Posted Image

i can't solve this problem PatrickEmpire said that he solves with 64 bit os but i have 32 bit what can i do help pls

#105
M-E-T-A-L

M-E-T-A-L

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
finally i found "files.7z"and replace the path that program needs and i make the file read only from now there is no problem

Edited by M-E-T-A-L, 28 August 2006 - 05:47 PM.


#106
marcin-lisson

marcin-lisson
  • Member
  • 6 posts
Hallo guys, could someone of you help me??? i Know nLite addon maker firts since 3 days, but i have made some nice packs for me. but i have two problems:

1. i cant create packs of .msi installer, what i make worng? i make the same things like with nsis installers. i select the installer and than i write name.msi /qn an it doesnt work. During windows insattling there comes only a window which says me the installer version.

2. I want to integreat nlite addon maker, but after installing this pack the tool starts and i must choose languag. i dont want that. how can i make that correct?

Sorry for my bad englisch

#107
ricktendo

ricktendo

    Group: Banned Members

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,297 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

I want to integreat nlite addon maker, but after installing this pack the tool starts and i must choose languag. i dont want that. how can i make that correct?

Isnt that ironic? nlaom cant make an addon from itself :D
Ive been asking carnificina on how do I do the exact thing without it launching or asking for a language.
Ive tried /LANG=English_(USA) but no go

#108
marcin-lisson

marcin-lisson
  • Member
  • 6 posts
I have tried this too, /LANG=Germany but it doesnt work

#109
{_carnificina_}

{_carnificina_}

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts

Hallo guys, could someone of you help me??? i Know nLite addon maker firts since 3 days, but i have made some nice packs for me. but i have two problems:

1. i cant create packs of .msi installer, what i make worng? i make the same things like with nsis installers. i select the installer and than i write name.msi /qn an it doesnt work. During windows insattling there comes only a window which says me the installer version.

2. I want to integreat nlite addon maker, but after installing this pack the tool starts and i must choose languag. i dont want that. how can i make that correct?

Sorry for my bad englisch


its windows is with windows to installer 3,1 integrated?

I've been working a lot thats why i didn't como here.

#110
vampyrus

vampyrus

    Newbie

  • Member
  • 14 posts
i just started to use NLAOM and am now coming up against some problems myself.

first of all it will not make an addon properly for any .msi programs.

second, there are several programs which despite following all of the instructions I have been able to find everywhere online for silent installs for the installers that the programs use it still refuses to install silently.
I am finding that I have to actually click on butons to make the programs install which obviously defeats the purpose of creating the silent installers in the first place.
I have used utilities that tell me what type of installers the programs use and what switches to use use to create them and despite doing this it is not working.

The programs I am having trouble with are as follows:

alcohol 120% - which nlaom actually already has in its internal database.
avira antivirus - RAR SFX installer
dreamweaver MX - which nlaom has in its database.
Trillian Auto Backup - NSIS installer
Total Commander - Inno Installer

there are some more but these are .msi installers and I don't know whats going on with them.
any ideas anyone.

If anyone would like to actually be able to download and look at these addons to see if they can diagnose or fix the problem send me a message and I will provide you with download access.

any help would be much appreciated. I am going insane trying to figure this out and I really would like to be able to have my complete XP cd running as soon as possible...

thx

#111
sonnet

sonnet

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 78 posts
Hi guys,

does anyone know the command for these application:

Comodo Firewall
Shutdown 4.0.5.2
Adobe Audition 2.0
Voip Stunt 2.09
Onlie TV player 2.92
Partition Manager vers 7.xxxx (Paragon)

#112
ricktendo

ricktendo

    Group: Banned Members

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,297 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Hey Guys I made an Addon of nlaom and im wondering if anybody has an updated "silence.itc" (silent switch database) file with updated switches so I can include it in my addon of nlaom.

Thanks in advance

Here it is-> nLite Add-On Maker v1.2.4 addon

Edited by ricktendo64, 25 September 2006 - 02:47 AM.


#113
MyStur

MyStur

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 70 posts
A good tool

I need some help with

files.7z -- this file does not exist - where can i get it

and has someone a good switches integration for it for newer progs and and
Dont worry lets doo money
Free register on H E R E
and take monthly profit from
10-25%
Our community H E R E

#114
ZcWorld

ZcWorld

    Senior Member

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 611 posts
@mystur
the files.7z is the files in the folder that you are compressing .. with hte Nlite adon maker tool ..
arrr i think we all got that problem here n there at times

just try a reboot to see if thats helps
or reinstall ( or uninstall reboot reinstall)
>> Away : back on the 10th of jan << Woot .. back to work afters never ending fun

#115
MyStur

MyStur

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 70 posts
it dont works

i have rebooted and reinstaled

rebooted

and and

the file does not exist

it will be good that the file will be included in the instal package in somevere hiden

can someone send me the file
Dont worry lets doo money
Free register on H E R E
and take monthly profit from
10-25%
Our community H E R E

#116
ricktendo

ricktendo

    Group: Banned Members

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,297 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
@MyStur http://mihd.net/5.4618/7za.7z.html

Put it in C:\Program Files\VirtuallTek\nLite Add-On Maker

Edited by ricktendo64, 28 September 2006 - 04:35 PM.


#117
goldpenny

goldpenny

    Newbie

  • Member
  • 10 posts
Is it necessary to include a switch for the creation of an addon, or is it only if you wish to specify certain installation instructions e.g. language, cdkey

Do the simple instructions at the top of the page work for the creation of all application addons even large programs like a Norton product or Microsoft Office 2003.

How would I add the installation key to an addon application, is it as simple as specifying it in a switch.


thnx in advance

soz for the nooby questions :rolleyes:

#118
ricktendo

ricktendo

    Group: Banned Members

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,297 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Is it necessary to include a switch for the creation of an addon, or is it only if you wish to specify certain installation instructions e.g. language, cdkey

Yes if you want them to be silent... Here are some swith finders
http://www.msfn.org/...T...=80&t=47645
http://www.msfn.org/...i...&pid=352857
http://www.msfn.org/...hp?showforum=80

U can use Google to search for switches for apps also

Edited by ricktendo64, 28 September 2006 - 09:24 PM.


#119
MyStur

MyStur

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 70 posts

@MyStur http://mihd.net/5.4618/7za.7z.html

Put it in C:\Program Files\VirtuallTek\nLite Add-On Maker



the link does not work
please another

tnx
Dont worry lets doo money
Free register on H E R E
and take monthly profit from
10-25%
Our community H E R E

#120
vitalis

vitalis
  • Member
  • 1 posts
Ukrainian translations for v1.24 is attached ;)

Attached Files



#121
goldpenny

goldpenny

    Newbie

  • Member
  • 10 posts
Does compression level make a difference to the size of the CAB file at the end, ive tried using ultra compression level and it actualy comes out as 3.94MB where as with no compression it comes out as 3.83, the program I was making in to an addon was the .EXE of Limewire Pro 4.10.

thnx

edit -

Im trying to make addons from programs like power dvd, nero, office 2003 and norton, how can I prespecify the installation key in the switch?

Edited by goldpenny, 29 September 2006 - 12:23 PM.


#122
goldpenny

goldpenny

    Newbie

  • Member
  • 10 posts
ne one?

#123
ricktendo

ricktendo

    Group: Banned Members

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,297 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
If its not here that your out of luck http://www.msfn.org/...showtopic=12657

#124
sinangel

sinangel
  • Member
  • 3 posts
i'we made atiny xp about 150mb ,i'm trying to integrate office2003 71mb in this. so farr i'we unpacked it(the office2003 ) with universal extractor and i wanna make a addon of office2003.what is the instalation file(smth like install.cmd???:) and what is the silent comand to do this , or how would i integrate office in xp?:P

#125
Max_04

Max_04

    Unofficial Service Packs Italian Releaser

  • Member
  • PipPip
  • 278 posts
Italian translation for this utility very interesting.

Attached Files


Posted Image

Italian localizer for free (not for bastard sellers on ebay).

Many thanks to MDGx, Tihiy, Petr, Gape, Soporific!

http://www.eng2ita.net




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN