Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Microsoft Installer problem


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
DamentZ

DamentZ
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 18-February 05
Apparently with this service pack, after i install and reboot i have problems with microsoft installer. To fix this just type 'msiexec /unregister' into the command prompt, reboot and then type 'msiexec /regserver' and go into your services and the start the service to make sure it works.

This is just incase anyone else has the same problem.


How to remove advertisement from MSFN

#2
erpdude8

erpdude8

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,141 posts
  • Joined 24-November 04
does this problem happen with older versions of windows installer? or newer ones? or even both? perhaps Win2000 users should install MSI 3.1 first, then install Gurgelmeyer's SP.

#3
rjdohnert

rjdohnert

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 111 posts
  • Joined 01-June 06
It happens in either or scenario. I did have the same problem but I had fixed it awhile ago. I found that tip on the web somewhere else

does this problem happen with older versions of windows installer? or newer ones? or even both? perhaps Win2000 users should install MSI 3.1 first, then install Gurgelmeyer's SP.



#4
erpdude8

erpdude8

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,141 posts
  • Joined 24-November 04
neat. great way to fix the registry problems with Windows Installer if it isnt working correctly.

#5
Gurgelmeyer

Gurgelmeyer

    Gurgelmeyer

  • Member
  • PipPipPip
  • 395 posts
  • Joined 27-January 05
Thanks for reporting it - I'll look into this problem :)

Any hints on reproducing it?

Gurgelmeyer B)

#6
rjdohnert

rjdohnert

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 111 posts
  • Joined 01-June 06
I think its after yiou install USP5. Thats how mine was.

Thanks for reporting it - I'll look into this problem :)

Any hints on reproducing it?

Gurgelmeyer B)



#7
erpdude8

erpdude8

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,141 posts
  • Joined 24-November 04

neat. great way to fix the registry problems with Windows Installer if it isnt working correctly.


I believe you can do this with just about any version of Windows Installer.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users