IcemanND

[Utility] Driver Backup

102 posts in this topic

Trying to run driverbackup79.exe I'm getting an application error: Cannot install the apllication properly (0xc0000135).

post-124433-1174830276_thumb.jpg

What's wrong / how can this be fixed?

you may need .net installed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi IcemanND! i'll be trying this out ... i tried recently double driver but it couldn't retrieve my SB sound driver for XP ... it got the driver for 2K but not what my card requires ... i have to manually install the specific XP driver after OS install ... hope this would be good for me ... ;) thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had occasion to use this for the first time. Works great, thanks!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have the new version ready soon, since this one won't work in Finnish Windows XP.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any updates on getting .cat files as well? It'd be nice for .pnf as well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any updates on getting .cat files as well? It'd be nice for .pnf as well.
.cat files ARE included... PNF files are not really needed
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It will get the CAT file if it can determine it's name and find it, it may not rename it to it's original name.

Why would you back up the PNF files? They are created dynamically by windows.

EDIT:

Anyone out there running service pack 3 tried running this? It seems to not like my SP3 test box but it could be unrelated.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
It will get the CAT file if it can determine it's name and find it, it may not rename it to it's original name.

Why would you back up the PNF files? They are created dynamically by windows.

EDIT:

Anyone out there running service pack 3 tried running this? It seems to not like my SP3 test box but it could be unrelated.

I don't know... heh... just curious.

You mean SP3 RC, right... Possibly because it's a pre RTM?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, SP3 RC1 (I'm currently on build 3264)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, not an SP3 issue, either MDAC is hosed on my work machine or some domain policy is breaking it.

Working just fine on a different machine with SP3 installed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed WinXPsp2 with updatepacks and driverpacks on a Dell Dimension 2400. The Broadcom 4400 LAN wasn't installed properly. After installing manually I wanted to make my own driverpack through Driver Backup. I'm getting this error:

post-124433-1211016167_thumb.png

What's wrong and how can it be fixed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exactly the same here (tried multiple Drivers at once and several drivers for chipset (nForce2) and graphics card (Radeon X800) separately):

driverbackuperror.png

Line 1897

Row 5

error (freely translated): For at least one required parameter there was no value given.

Edited by commander-keen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@IceMan

Is there a way to backup drivers from an HDD other than "C:"?

I work on computers on a daily basis, sometimes dealing with computers that have crashed and what not. I was wondering if it's possible to recover drivers from these particular machines while running a driver backup utility from a different computer.

Example: Running a utility from a working machine and aiming the backup utility to a hard drive other than C:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.