Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



berrios-zipline

Problem with nlite v1.2.1 stuck on "Personalized Settings"

Recommended Posts

Hello,

I am not sure why this is happening at this point, but when I make all of my personalized changes from within nlite version 1.2.1 and then try to test my install on VMware 5.5.3 my install gets stuck on; "Personalized Settings", "Setting up personalized settings for: Internet Explorer". I have to hit "ctrl+alt+del" and then kill of the process running. After this the install finally finishes. Is anyone else having this issue? I can patch SP2, apply all of the current hotfixes and make the ISO fully unattended and I do not have this issue. Any suggestions would be appreciated thanks.

RTM

post-34545-1164437281_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ... Actually I am only having this problem from with in VMware workstation. I tried installing to a new partition and everything worked except my new theme. Thanks for the response ...

RTM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×