Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
Marthax

Error message after vLiting

2 posts in this topic

Hi Guys!

After some really great experience with nLite I couldn't wait to get my hands on vLite. I knew that it wasn't final yet so I VMwared the DVD just to be sure. Now to my problem.

I've removed the following things (see .doc file) and when I try booting up from the cd I get this message:

Can't seem to get what I have done wrong since all I did was to remove some components, but the setup complains about some incorrect folder :huh:. I thought that it could be VMware related (as the Vista part is experimental there) so I ran it on my PC just to be sure, but the problem still resides.

Any help would be greatly appreciated!

Marthax

post-18743-1165071666_thumb.jpg

vLited.doc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.