Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Extraction error: 2

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
XtremeMaC

XtremeMaC

    MSFN SuperB

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,070 posts
  • Joined 13-October 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
hi there
i get the attached error using the attached ini file.

after that stage it quits. i dunno what the problem is.

Any suggestions from those of you who slimmed it down to ~700mb?

TIA

Attached Files






How to remove advertisement from MSFN

#2
XtremeMaC

XtremeMaC

    MSFN SuperB

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,070 posts
  • Joined 13-October 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
nuhi?



#3
nuhi

nuhi

    nLite & NTLite human.dll

  • Developer
  • 4,368 posts
  • Joined 25-October 03
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I just saw the topic, no reason to call me.

Error 2 means The system cannot find the file specified.

Is it WinBETA AIO?

If not then just recopy the source and try again, if again happens the same let me know.
Probably first Apply method will work but the ISO won't get smaller.
http://www.nliteos.com | http://www.ntlite.com
Remove components and customize Windows

#4
XtremeMaC

XtremeMaC

    MSFN SuperB

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,070 posts
  • Joined 13-October 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
ok...

its... well i dunno, i've to say i got it from msdn for testing purposes.. its the rtm version AIO 6000.16386.061101-2205 ...
i tried copying the source via vlite from the dvd. tried it 3 times, gives out the same result.

i'll try the apply method and will let u know. (i've to fit it into a cd, but for testing purposes i'll use the apply method)

Edited by XtremeMaC, 05 January 2007 - 11:09 AM.




#5
XtremeMaC

XtremeMaC

    MSFN SuperB

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,070 posts
  • Joined 13-October 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
yea well
seems like operating vlite on vista isn't the best thing to do :( I tried multiple times, apply method worked, but building didn't. i tried different folders, different drives, at the end i'm like this can't be vlite related,
and i used the same ini with vlite on a xp machine. everything went fine.

darn vista, i already hate u :(

Edited by XtremeMaC, 06 January 2007 - 06:20 PM.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users