• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
boooggy

[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

646 posts in this topic

as you all know i dropped this project.

so.... there will be no more updates.

good luck everyone!

here is a download for the latest version: (v1.4.3.0)

  • Link:
wmp11slips1.4i.exe
Size: 614 KB
MD5: be1720a6c8a9151d97d4802098a42368

thanks to 5eraph

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thank you for this release, I downloaded one of your older version with the custom icon (orange with blue play button), it worked perfectly. I hope this is as good if not better.

One last thing, I don't suspect you have any plans to elaborate on what exactly your registry tweak file does? It isn't commented at all.

Thanks.

laze.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happened to the 'already-tweaked' version? Bummer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
What happened to the 'already-tweaked' version? Bummer.

read first post.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

much appreciated boogey

Thnx :-)

btw is the icon still the same? (the blue-orange one)

which was there about a month ago (i am talking about the tweaked one)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
icon still the same? (the blue-orange one)

which was there about a month ago (i am talking about the tweaked one)

yes is the same icon

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

boooggy,

as I said before, I translated your WMP11 tweaked version addon to portuguese brazilian. I have integrated this with nlite on a winxp pro sp2 and I notice that sfc complains about a file after install. I don´t know what file is. can you confirm that or I miss something?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

it might be tru, bolajones....

in tweaked version the wmplayer.exe is reshacked so it might casue problems with sfc.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, but I think this is not the problem...

I replaced your wmplayer.exe with the original one, because I needed an "original source".

I have integrated IE7 too, so, I will make one iso just with wmp11 addon to see what happens.

There is a way to know what file sfc is overwriting?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

r u using any patched files or nlite to patch any?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
yeah, but I think this is not the problem...

I replaced your wmplayer.exe with the original one, because I needed an "original source".

I have integrated IE7 too, so, I will make one iso just with wmp11 addon to see what happens.

There is a way to know what file sfc is overwriting?

It's nLite's way of integrating IE7 that breaks SFC. I believe that this is a known problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes. I think I used the tcp-ip patch. could this be the problem.

I will use just the addon pack to try out the virtualbox machine.

will post results later.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, boooggy

When I try to install XP sp2 Italian nlited (or RVMIntegrated) only with wmp11 tweaked 1.4.5, at T-13 I get this message: unable to find file "%16422%\%MP2_FOLDER%\migrate.exe". Verify... etc and setup stops. At first boot WMP 11 is not installed.

Migrate.exe is present on XP cd. Previous versions, tweaked or vanilla, worked perfectly.

It's my fault? wmp addon has been localized but files are the same and only localized strings at the end of the infs has been added

Thanx

[sOLVED]

Edited by nonno fabio
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

fabio

i know why u have this error....please contact me on im.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thx for replying

i am glad to hear that is solved.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey booogy,

Fantastic add-on, I think you've created something that cannot be bettered.

The slipstreamer is a nice addition too, but with RyanVM's Integrator and nLite perhaps not quite as unique as your add-on.

laze.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

laze...thx

but check the tool and will see that is better then addons....please read the info on the site. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi boooggy,

Your tool is unable to detect my Windows source type.

It's a French XP Home SP2 OEM.

Does your tool only work with English versions?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

mal please redownload and retest.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Boooggy

I keep getting a Argument Error when trying to run the WMP 11 direct integration tool. The Argument Error says Font 'Verdana' does not support 'Regular'. Click 'OK' to view usage information.

What do you think the problem is?

Thanks,

Dean

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Boooggy,

Never mind about the font issue I was missing the font for some reason just added it from another machine and all seems well now.

Thanks,

Dean

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone,

Looking for some help here I am trying to use the Boooggy's WMP 11 slipstreamer with OEM PRO. Every time I do the slipstream I get this error when trying the install can't find file wmlaunch.exe What is this file and where would it be located? This is the order I am doing the slipstream in.

Clean Windows XP PRO OEM

Boooggy's WMP 11 Slipstream

RyanVm Integrator

Tried doing RMV first then the Slipstream and same error....

I have tried not using any other addons and I still get the same error if I don't use the WMP 11 Slipstream the install works fine? Any suggestions would be great.

Thanks,

Dean

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.