boooggy

[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

646 posts in this topic

Does it work with HFSLIP'd source too?

i never tried it so i cant say...but basically it should. of course only for supported oses

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

version 0.94 out

changelog

- Fixed a potential bug that can lead to an error locating the file in hotfixes that have new files in nested subfolders

- Fixed a bug that lead to old catalogs being mistakenly added if a hotfix is superceded by another that has the updated file in a subfolder inside the hotfix archive

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After installation application (0.94i) does not start.

System Error 0cx0000135

Application could not start

Press OK to close.

I get it both on my system and my Virtual PC.

Can someone explain ?

Edited by P--L
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

do u have .net framework 2 installed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had used 0.0.9.1 to slipstream WMP11 and the hotfixes on your page to perfection however i upgraded 0.0.9.4 and used it to slipstream wmp11 and the fixes into source and when windows booted up as it was customizing settings it came to wmp11 and it stated that a reboot was required for settings to take effect and it had me select yes or no. This is not a huge deal but this prompt is not what i want in my xp unattended.

using xp sp2 with hotfixes reintegrated with nlite.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

please attach your nlite preset without editing it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same issue only I just used nLite 1.4 final to integrate tweaked version.

(Edit) Not sure why, but this installation went off without the "must restart" issue.

The only thing I changed is I didn't include the DirectX Nov. Update addon.

Last_Session.ini

Edited by ITinerant
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i think u just respond yourself.....

i dont have anything in the addons or in the slipstreamer that asks for restart....so i think one of your addons are asking for that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, I'm not sure what the November DirectX update had to do with customizing settings for wmp11, but that's when it stated that a reboot was required for wmp11 settings to take effect and it had me select yes or no to restart. Oh well, it's no longer a problem. :whistle:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

version 0.95 is out

changelog:

Fixed a minor issue in cabinet.dll interface, where upon decompressing a file, it was unnecessarily being opened in Read/Write mode.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
where did the downloads go?

what downloads are u talking about???

as for wmp slipstreamer u find the dl link on its page.........

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ooh ok.. u have hidden it ..

ok i have a few questions..

i am integrating k-lite codec pack, it is installing the wmp classic, however it cant play wmv(properly)

and i have removed wmp and wmp 6.4.

does this mean i need to keep wmp in the list?

why are u slipstreaming? and not using an addon?

i need this as addon so that i can keep the extensions to proper player?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

search this forum is your "friend"........

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.