• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
boooggy

[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

646 posts in this topic

fixed and updated

now it also adds kb929399

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest version works perfect on my turkish xp sp2 disc.

Thanks for your hard work again :thumbup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
fixed and updated

now it also adds kb929399

Hey,

Is this a recently released patch? Are you suggesting that you've updated both your vanilla and tweaked add-on to include KB929399?

Thanks.

laze.

Edited by just_laze
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you suggesting that you've updated both your vanilla and tweaked add-on to include KB929399?

no...

i said that only slipstreamer adds that hotfix.

:P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right,

I've slipstreamed your tweaked add-on when you first posted this thread... can I use your slipstreamer to add KB929399 independently, in a separate process?

laze.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, my english is poor, so I didn't uderstand... so I can use ur slipstreamer to integrate the KB929399???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

we fixed some buggies and also added kb928788 to it.

so...it is updated.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

What updates do your WMP11 add-ons contain as standard? Specifically the tweaked add-on (what I use)?

I gather both KB929399 and KB928788 are not included and will need integrating on top of your WMP11 add-ons?

laze.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

addons are not containing any hotfixes....yet.

i will update them when i will have some time.

so if u want also the updates for wmp11 u need to run wmp slipstreamer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows Media Player 11

not sure about others but this version causes my creative zen m player from copying video & audio music files to it it fails to copy anything on my mp3 player with this version of the wmp program , the player with wmp11 fails to copy files with it on and even with using wmp10 drivers to load the drivers for zen m player , it can view it and remove files but not copy stuff to it, this is a very big bug that keeps me from using the newest player

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Windows Media Player 11

not sure about others but this version causes my creative zen m player from copying video & audio music files to it it fails to copy anything on my mp3 player with this version of the wmp program , the player with wmp11 fails to copy files with it on and even with using wmp10 drivers to load the drivers for zen m player , it can view it and remove files but not copy stuff to it, this is a very big bug that keeps me from using the newest player

u posted several times your problem on this forum and besides this is against the rules.

can u tell me what does this have to do with my work?????

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanks

can i use it in the nlite hotfix

the addons yes u may

the slipstreamer not yet........

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you suggesting that you've updated both your vanilla and tweaked add-on to include KB929399?

no...

i said that only slipstreamer adds that hotfix.

:P

hi boooggy!was supposed to ask this here too:
hi boooggy! to which was the fixed applied - both the vanilla & the tweaked addon? date still shows 011507 & 011807, respectively? or has aspi addon been updated too? thanks!
but i guess the above already answers it ... no need to redownload either of the wmp11 addons, right?;) thanks!
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

updated the slisptreamer...now it remembers more settings....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

updated again

now works with xp sp2 N (reduced media edition)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

fixed custom icons not applying on windows xp N

updated to version 0.6

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

Great work :thumbup

But i have a problem.

I'm trying to integrate wmp11 (french) to XP Home SP2 (french) using your soft (v0.5 and v0.6, vanilla and tweaked ).

it seems to work flawlessly.

But...

the resulting txtsetup.inf is actually corrupted

["Keyboard Layout"]...

0000040C = "Franais"

0000080C = "Franais - Belgique"

00000C0C = "Franais - Canada"

00010C0C = "Franais - Canada, Multilingue"

0000100C = "Franais - Suisse"

...

0000041D = "Sudois"

00000405 = "Tchque"

00010405 = "Tchque - latin"

...

you can notice that "é", "è", "ç" are missing.

Of course, XP installation process breaks at the very beginning ("français" [keyboard layout] not found in .sif).

Is it a bug ?

Should it work with xp home sp2 french and with wmp 11 french ?

Thanks

Edited by toto51
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok.....to be sincere i didnt try it on french xp cause i dont have it. but some people that have tried it and report no err.....

anyhow can u please sent me the txtsetup.sif before and after the slisptream? thx

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

your wish is granted :)

the files come from a "win xp home sp2 french OEM".

Nothing added, nothing removed.

hope you'll solve my problem :)

Thanks

txtsetup.7z

Edited by toto51
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

a new attempt and a new failure :wacko:

this time i tried with a "win xp pro sp2 french box (not oem)"

i joined the 2 txtsetup files.

hope it will help you

txtsetup_pro.7z

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

toto can u please change your regional settings to english? and then retry......

edit

updated with kb929773

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for trying to solve my problem :hello:

I changed the following parameters

regset1.gif

regset2.gif

I then tried again and... Still unsucessful :no:

But I noticed that

- before slipstreaming wmp11, txtsetup.sif is OEM (ms dos txt) coded

- after the process, txtsetup.sif is ANSI (windows txt) coded.

I don't really know if my problem is due to this fact but I know that I must choose the right format when I create my setup files (winnt.sif, runonceex command lines...). Otherwise "french" characters (é,è,à,ç,...) may not appear correctly !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.