• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
boooggy

[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

646 posts in this topic

new version changelog 1.2.5.0:

- Regression fix from path handling improvements. This affected the case when we are copying files that overwrite in the standard architecture directory causing a crash with "Path format not supported".

- Fixed adding updated wmp drivers to driver32.cab instead of driver.cab

- Migrated code to subversion.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks boooggy for the update and sorry about not getting back to you on my prior post. Real life got in the way and no time for browsing the forum :}

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Boooggy

A “for what its worth” comment. A made a new nlited DVD, with the latest 1.4.5.5?, windows xp pro + sp3 + various add-on’s, component removal, driver integration etc. Everything worked like a charm, however, it turned out that I accidentally deleted the windows media player 11 installer from my hot fixes and also hadn’t installed your slipstreamer. Therefore, when I went to windows updates, I was presented with the option of installing WMP 11. Installed same, and “finally”, getting to the point, I only had to install “one” critical update, the one we have always known, KB941569. So, again, maybe worth noting, no “other” updates seem to be necessary. Maybe it’s a “SP3” thing. I don’t know. Of course, without your slipstreamer, I now have four programs show up in my “add and remove programs” that weren’t there before when using your ‘slipstreamer’. Namely: Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP, Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0, Windows Media Format 11 Runtime and Windows Media Player 11. I assume, using your slipstreamer, these are “all” installed they just don’t show up in “Add and Remove” because of the “slipstreaming”.

That’s it. The end.

Hope this helps. Great program, by the way, thanks for everything.

Eddie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes eddie the wmp 11 installer is made from 4 individual parts. so u will get also the uninstall option for this parts. when u use the slipstreamer those uninstall is not created.

also the hotfixes that appears on my site are also neeeded even if they dont show up on wu/mu

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks boooggy!

My integration of Windows XP Pro with SP3, IE7, and WMP11 works flawlessly!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey can anyone help am getting this error

WMP11Slipstreamer v1.2.5.0

Detected source: Windows™ XP Professional SP3

System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified

at Epsilon.Win32.Resources.ResourceEditor.ThrowWin32Exception()

at Epsilon.Win32.Resources.ResourceEditor.LoadResourceLibrary()

at WMP11Slipstreamer.CM.GetCabStream(String pathToSfxCab)

at WMP11Slipstreamer.Backend.NativeExtractHotfix(String hotfixInstaller, String destinationPath)

at WMP11Slipstreamer.Backend.ExtractWMP11Installer()

at WMP11Slipstreamer.Backend.SlipstreamWMP11()

at WMP11Slipstreamer.MainForm.WorkerMethod(Object workerParam)

Deleting "H:\WINXPSP2pure\i386\wmp11temp"... Done!

The source being modified has not been damaged.

All changes have been successfully reverted.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

please add the full report

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What did you choose in the wmp11 installer box ? What is the path to the installer ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for quick reply

ok am explaining the whole thing that i did

location of WMP11Slipstreamer.exe H:\WMP Spl\WMP11Slipstreamer.exe

path to media player 11 H:\wmp11-windowsxp-x86-enu.exe

path to windows source H:\WINXPSP2pure

after this when i press intergate

it shows

WMP11Slipstreamer v1.2.5.0

Detected source: Windows™ XP Professional SP3

System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified

at Epsilon.Win32.Resources.ResourceEditor.ThrowWin32Exception()

at Epsilon.Win32.Resources.ResourceEditor.LoadResourceLibrary()

at WMP11Slipstreamer.CM.GetCabStream(String pathToSfxCab)

at WMP11Slipstreamer.Backend.NativeExtractHotfix(String hotfixInstaller, String destinationPath)

at WMP11Slipstreamer.Backend.ExtractWMP11Installer()

at WMP11Slipstreamer.Backend.SlipstreamWMP11()

at WMP11Slipstreamer.MainForm.WorkerMethod(Object workerParam)

Deleting "H:\WINXPSP2pure\i386\wmp11temp"... Done!

The source being modified has not been damaged.

All changes have been successfully reverted.

am attaching the image to the error please have look to that.

post-196041-1213376999_thumb.jpg

Please tell me what mistake am doing

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please tell me the md5 of the wmp11 installer that you have ?

If it is not: D1A08DAB82A85BD18CFD54C70EE05671, please upload it somewhere and post a link because I want to look at the wmp installer you are using (it maybe corrupt in such a way that I am not detecting it).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can you please tell me the md5 of the wmp11 installer that you have ?

If it is not: D1A08DAB82A85BD18CFD54C70EE05671, please upload it somewhere and post a link because I want to look at the wmp installer you are using (it maybe corrupt in such a way that I am not detecting it).

what is md5 & where should i get it in the installer

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
what is md5 & where should i get it in the installer

Download and install Hash Tab 2.0.9.

Then right click on WMP11 installer->Properties->File Hashes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
what is md5 & where should i get it in the installer

Download and install Hash Tab 2.0.9.

Then right click on WMP11 installer->Properties->File Hashes

thanks buddy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok this is what i get in file hashes of my wmp installer

CRC32: A87E8A6A

MD5: 4A3DE150EF717826A3843278509CE7B9

SHA-1: 126607377E36057C0E80CB4C2A2458B6BB6E8678

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
new version out

changelog here

Looking at the changelog most of it tells me, who isnt a programmer, absolutely nothing.

I've just spent quite some time fixing the files to not install portable devices/drm/network sharing service.

Is there any chance such tweak/removal options will ever be added to this program?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bonjour a tous et merci pour ce fabuleux petit soft

report bug on v1.3.0.1

"satellite assembly error"

localizer culture mismatch: switching back to default culture

post-89509-1213725397_thumb.jpg

Edited by lol69002
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TranceEnergy: I am working on this (customizations), this should arrive in a 2.0 release, most of the changes are (as you have noticed) not really affecting the resultant wmp11 install, these were cosmetic fixes and localization changes, the INFs were not touched or changed from last version.

@lol69002: I'll post a quick fix for that soon. Stupid mistake from my part (and couldn't test because using english xp with english regional settings)....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
@TranceEnergy: I am working on this (customizations), this should arrive in a 2.0 release, most of the changes are (as you have noticed) not really affecting the resultant wmp11 install, these were cosmetic fixes and localization changes, the INFs were not touched or changed from last version.

@lol69002: I'll post a quick fix for that soon. Stupid mistake from my part (and couldn't test because using english xp with english regional settings)....

That is awesome!!!

I just realized i dont need any of the files in wmp11.cab, so deleted it, stupid thing is i then also have more to update in txtsetup file.

This made my day, i'm getting a beer, wish i could pass one along. Cheers!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
@TranceEnergy: I am working on this (customizations), this should arrive in a 2.0 release, most of the changes are (as you have noticed) not really affecting the resultant wmp11 install, these were cosmetic fixes and localization changes, the INFs were not touched or changed from last version.

@lol69002: I'll post a quick fix for that soon. Stupid mistake from my part (and couldn't test because using english xp with english regional settings)....

thx for this quikly release, 1.3.0.2 works fine

merci

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The /output: switch is no longer working in v1.3.0.2 ...

using the /output:"Normal" option returns the below error with the =Value of '0'

using the /output:"Tweaked" option returned the below error with the =Value of '1'

Unhandled Exception in UI Thread

System.ArgumentOutOfRangeException: Invalid Argument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex'.
Parameter name: SelectedIndex
at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value)
at WMP11Slipstreamer.MainForm.ProcessParameters(String installer, String winsource, String hotfixes, String output, string customicon, Boolean nocats, Boolean slipstream, String customIconPath)
at WMP11Slipstreamer.MainForm..ctor(String installer, String winsource, String hotfixes, String output, String customicon, Boolean nocats, Boolean slipstream, Boolean close, String customIconPath)
at WMP11Slipstreamer.EntryPoint.Main(String[] args)

If I remove the /output switch from my batch, WMP11Slipstreamer opens with all of my settings (with no output type selected), however, I can select the output type and click integrate and the slip finishes.

I have not found any issues with manual Integration.

Edited by twig123
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issue confirmed, this is due to my localizing efforts moved the code that processes parameters before the code that fills the output type box, leading to this issue.

It will be fixed in next version.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

twig

please try new version

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works fantastic, many thanks for all your constant hard work ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.