boooggy

[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

646 posts in this topic

Hi,

I have a problem integrate with soft :

WMPEnc.exe /RegServer

help me pls

Sorry for my bad english, I'm french :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

I have a problem integrate with soft :

WMPEnc.exe /RegServer

help me pls

Sorry for my bad english, I'm french :-)

can u please offer me more details?

thx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boooggy, sir,

First of all, thanks for this great tool!

I tried integrating WMP 11 into a clean legit XP x64 Edition SP2, after I used 5eraph's updatepack with IE6 updates using RVMi, adding DirectX addon (x86 + x64) as well, and then nLited the result without removing anything related to Windows Media (as far as I know..), but it seems WMA and WMV are entirely broken! I see errors related to WMedia and DirectSound when I install the KLite codec-pack.

Have you ever tested an XP64 image (that has WMP11 + all hotfixes integrated using your tool) by installing Klite codec pack afterwards? I urge you to do so.

I can't even play a wmv file, or watch an mms stream online. And I don't think it has to do with tweaks or removals from nLite. In case you wondered; Last Session.ini:

Target = Windows XP Professional x64 Edition SP2

[Tasks]
Remove Components
Unattended Setup
Integrate Drivers
Tweaks
Create a Bootable ISO
Options

[Components]
;# Applications #
Accessibility Options
Briefcase
ClipBook Viewer
Defragmenter
Games
Internet Games
Pinball
WordPad
;# Drivers #
ISDN
Modems
;# Hardware Support #
Brother Devices
;# Multimedia #
AOL ART Image Format Support
Images and Backgrounds
Luna desktop theme
Music Samples
Old CDPlayer and Sound Recorder
Speech Support
;# Network #
Communication tools
Connection Manager
H323 MSP
Internet Information Services (IIS)
MSN Explorer
Netmeeting
Outlook Express
Peer-to-Peer
Windows Messenger
;# Operating System Options #
Administrative Templates
Color Schemes
Command-line tools
Disk and Profile Quota
Document Templates
DR Watson
File and Settings Wizard
File System Encryption
Help and Support
IExpress Wizard
Manual Install and Upgrade
MS Agent
Out of Box Experience (OOBE)
Private Character Editor
Search Assistant
Security Center
Service Pack Messages
Tour
User account pictures
;# Services #
Alerter
Fax Service
IMAPI CD-Burning COM Service
Messenger
Remote Registry
Simple TCP/IP Services
System Restore Service
Telnet
;# Compatibility #
Compat01
Compat02
Compat04
Compat06
Compat07
Compat09
Compat14

Edited by meowing
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

meowing

please try install all update pack and addons with nlite in one row.

then use wmp11 slippy.

i didnt use klite ever but never had probs playing wmv files.......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
meowing

please try install all update pack and addons with nlite in one row.

Made no difference. It seems that either

- your slipstreamer does not create the required DirectShow registry keys for Win XP x64, or

- K-Lite does not understand that vidc.M263 points to the SysWow64 folder, not the system32 folder (among many other mistakes).

I'm blaming K-lite, since they target their codec pack at the 32bit crowd.

Even though they offer their x64 pack as well, it doesn't solve this problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've integrated WMP 11 with all hotfixes on first page and I get the following error:

"Error creating proccess: <C:\Programas\Windows Media Player\WMPEnc.exe /RegServer>. Reason: system could not find specified file" (this is translated by me)

I'm using Windows XP Pro SP3

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've integrated WMP 11 with all hotfixes on first page and I get the following error:

"Error creating proccess: <C:\Programas\Windows Media Player\WMPEnc.exe /RegServer>. Reason: system could not find specified file" (this is translated by me)

I'm using Windows XP Pro SP3

the details are too little

please tell me more.......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I integrated MP11 (without hotfix) and i get this error.

post-244073-1242367519_thumb.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

very nice details indeed......

please tell me exactly what u did and what u used.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Work fine now.

Thanks for this program.

Edited by Nic303
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nic303, I've seen that error if nLite was open (even if not actively making any changes) when running the slipstreamer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another "bug" - is not possible to integrate WMP11 into a clean xp pro (without any sp)

Edited by Nic303
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi everybody i have a problem or i am lol

msdn xp with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-78118 iso .

and i can not add wmp11-windowsxp-x86-enu use Boooggy's WMP 11 direct integrated this cd because error.

this error say ;

wmp 9 and wmp 6.4 undefined.

what is problem ?

help me anybody plzz

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.