Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

- - - - -

  • Please log in to reply
645 replies to this topic

#26
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
fixed and updated
now it also adds kb929399


How to remove advertisement from MSFN

#27
mrnxdmx

mrnxdmx

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 91 posts
Latest version works perfect on my turkish xp sp2 disc.
Thanks for your hard work again :thumbup

#28
just_laze

just_laze

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 299 posts

fixed and updated
now it also adds kb929399


Hey,

Is this a recently released patch? Are you suggesting that you've updated both your vanilla and tweaked add-on to include KB929399?

Thanks.

laze.

Edited by just_laze, 06 February 2007 - 06:32 AM.


#29
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

Are you suggesting that you've updated both your vanilla and tweaked add-on to include KB929399?

no...
i said that only slipstreamer adds that hotfix.
:P

#30
just_laze

just_laze

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 299 posts
Right,

I've slipstreamed your tweaked add-on when you first posted this thread... can I use your slipstreamer to add KB929399 independently, in a separate process?

laze.

#31
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
yes

#32
NeoZeruel

NeoZeruel

    Newbie

  • Member
  • 25 posts
Ok, my english is poor, so I didn't uderstand... so I can use ur slipstreamer to integrate the KB929399???

#33
just_laze

just_laze

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 299 posts
Yes.

#34
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
we fixed some buggies and also added kb928788 to it.
so...it is updated.

#35
just_laze

just_laze

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 299 posts
Hey,

What updates do your WMP11 add-ons contain as standard? Specifically the tweaked add-on (what I use)?

I gather both KB929399 and KB928788 are not included and will need integrating on top of your WMP11 add-ons?

laze.

#36
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
addons are not containing any hotfixes....yet.
i will update them when i will have some time.
so if u want also the updates for wmp11 u need to run wmp slipstreamer.

#37
startrekrobs

startrekrobs

    Newbie

  • Member
  • 27 posts
Windows Media Player 11

not sure about others but this version causes my creative zen m player from copying video & audio music files to it it fails to copy anything on my mp3 player with this version of the wmp program , the player with wmp11 fails to copy files with it on and even with using wmp10 drivers to load the drivers for zen m player , it can view it and remove files but not copy stuff to it, this is a very big bug that keeps me from using the newest player

#38
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

Windows Media Player 11

not sure about others but this version causes my creative zen m player from copying video & audio music files to it it fails to copy anything on my mp3 player with this version of the wmp program , the player with wmp11 fails to copy files with it on and even with using wmp10 drivers to load the drivers for zen m player , it can view it and remove files but not copy stuff to it, this is a very big bug that keeps me from using the newest player



u posted several times your problem on this forum and besides this is against the rules.
can u tell me what does this have to do with my work?????

Edited by boooggy, 11 February 2007 - 01:44 AM.


#39
ehabdawoud

ehabdawoud
  • Member
  • 2 posts
thanks
can i use it in the nlite hotfix

#40
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

thanks
can i use it in the nlite hotfix

the addons yes u may
the slipstreamer not yet........

#41
Kiki Burgh

Kiki Burgh

    MSFN Expert

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,426 posts

Are you suggesting that you've updated both your vanilla and tweaked add-on to include KB929399?

no...
i said that only slipstreamer adds that hotfix.
:P

hi boooggy!was supposed to ask this here too:

hi boooggy! to which was the fixed applied - both the vanilla & the tweaked addon? date still shows 011507 & 011807, respectively? or has aspi addon been updated too? thanks!

but i guess the above already answers it ... no need to redownload either of the wmp11 addons, right?;) thanks!
Posted Image

#42
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
updated the slisptreamer...now it remembers more settings....

#43
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
updated again
now works with xp sp2 N (reduced media edition)

#44
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
fixed custom icons not applying on windows xp N
updated to version 0.6

#45
toto51

toto51

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
Hello

Great work :thumbup

But i have a problem.
I'm trying to integrate wmp11 (french) to XP Home SP2 (french) using your soft (v0.5 and v0.6, vanilla and tweaked ).
it seems to work flawlessly.

But...
the resulting txtsetup.inf is actually corrupted

["Keyboard Layout"]...
0000040C = "Franais"
0000080C = "Franais - Belgique"
00000C0C = "Franais - Canada"
00010C0C = "Franais - Canada, Multilingue"
0000100C = "Franais - Suisse"
...
0000041D = "Sudois"
00000405 = "Tchque"
00010405 = "Tchque - latin"
...

you can notice that "é", "è", "ç" are missing.
Of course, XP installation process breaks at the very beginning ("français" [keyboard layout] not found in .sif).

Is it a bug ?
Should it work with xp home sp2 french and with wmp 11 french ?

Thanks

Edited by toto51, 21 February 2007 - 03:04 PM.

Quand il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème !

#46
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
ok.....to be sincere i didnt try it on french xp cause i dont have it. but some people that have tried it and report no err.....
anyhow can u please sent me the txtsetup.sif before and after the slisptream? thx

Edited by boooggy, 21 February 2007 - 03:32 PM.


#47
toto51

toto51

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
your wish is granted :)

the files come from a "win xp home sp2 french OEM".
Nothing added, nothing removed.

hope you'll solve my problem :)

Thanks

Attached Files


Edited by toto51, 22 February 2007 - 12:19 PM.

Quand il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème !

#48
toto51

toto51

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
a new attempt and a new failure :wacko:

this time i tried with a "win xp pro sp2 french box (not oem)"

i joined the 2 txtsetup files.
hope it will help you

Attached Files


Quand il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème !

#49
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,333 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
toto can u please change your regional settings to english? and then retry......




edit
updated with kb929773

Edited by boooggy, 24 February 2007 - 01:14 AM.


#50
toto51

toto51

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
Thanks for trying to solve my problem :hello:

I changed the following parameters

Posted Image
Posted Image

I then tried again and... Still unsucessful :no:

But I noticed that
- before slipstreaming wmp11, txtsetup.sif is OEM (ms dos txt) coded
- after the process, txtsetup.sif is ANSI (windows txt) coded.

I don't really know if my problem is due to this fact but I know that I must choose the right format when I create my setup files (winnt.sif, runonceex command lines...). Otherwise "french" characters (é,è,à,ç,...) may not appear correctly !
Quand il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème !




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN