• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Sign in to follow this  
Followers 0
bledd

WIMfilter problems

5 posts in this topic

its always run fine for me before, but this time i'm using a very nlited xp nlite 1.3

when i point at my xpcd (xp with sp2 dir) -nothing removed from it, i get this error...

vlitewim.png

here's what it says under it

See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.BadImageFormatException: Invalid access to memory location. (Exception from HRESULT: 0x800703E6)
at ..(String , String )
at ..(String )
at ..(Object , EventArgs )
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
vlite
Assembly Version: 0.8.0.0
Win32 Version: 0.8.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vlite.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
vLite
Assembly Version: 0.8.0.0
Win32 Version: 0.8.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vlite.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
MCDBNET2
Assembly Version: 1.32.0.0
Win32 Version: 1.32.0.1302
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/MCDBNET2.DLL
----------------------------------------
msvcm80
Assembly Version: 8.0.50608.0
Win32 Version: 8.00.50727.42
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/WinSxS/x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_0de06acd/msvcm80.dll
----------------------------------------
vhelper
Assembly Version: 1.0.2478.3773
Win32 Version: 1, 0, 0, 1
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vhelper.DLL
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.


-is there a way to manually re-insatll the WIM filter? -where is it on the xp disc, i have zip support removed, so cannot search the cabs using windows

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're kinda mixing the nlite/vlite but I get it, I saw the same on very lite pc when trying to install the Filter Manager. Gonna do some trials these days, must be dependency upon some new removable component. And I already said that by installing the normal programs it started working again...don't ask what it was :), wasn't expecting it to so no log.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

so hold on for next version?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, the solution will be in form:

Install xx runtimes or copy xx.dll from full XP CD.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'm sorry, just did this again in a VM and worked fine, but i should tell you that it was File System Filter Manager and not the WIM i was having trouble with

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.