Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sign in to follow this  
bledd

WIMfilter problems

Recommended Posts

bledd    0

its always run fine for me before, but this time i'm using a very nlited xp nlite 1.3

when i point at my xpcd (xp with sp2 dir) -nothing removed from it, i get this error...

vlitewim.png

here's what it says under it

See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.BadImageFormatException: Invalid access to memory location. (Exception from HRESULT: 0x800703E6)
at ..(String , String )
at ..(String )
at ..(Object , EventArgs )
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
vlite
Assembly Version: 0.8.0.0
Win32 Version: 0.8.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vlite.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
vLite
Assembly Version: 0.8.0.0
Win32 Version: 0.8.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vlite.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
MCDBNET2
Assembly Version: 1.32.0.0
Win32 Version: 1.32.0.1302
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/MCDBNET2.DLL
----------------------------------------
msvcm80
Assembly Version: 8.0.50608.0
Win32 Version: 8.00.50727.42
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/WinSxS/x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_0de06acd/msvcm80.dll
----------------------------------------
vhelper
Assembly Version: 1.0.2478.3773
Win32 Version: 1, 0, 0, 1
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vhelper.DLL
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.


-is there a way to manually re-insatll the WIM filter? -where is it on the xp disc, i have zip support removed, so cannot search the cabs using windows

Share this post


Link to post
Share on other sites

nuhi    10

You're kinda mixing the nlite/vlite but I get it, I saw the same on very lite pc when trying to install the Filter Manager. Gonna do some trials these days, must be dependency upon some new removable component. And I already said that by installing the normal programs it started working again...don't ask what it was :), wasn't expecting it to so no log.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nuhi    10

No, the solution will be in form:

Install xx runtimes or copy xx.dll from full XP CD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bledd    0

i'm sorry, just did this again in a VM and worked fine, but i should tell you that it was File System Filter Manager and not the WIM i was having trouble with

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×