• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Sign in to follow this  
Followers 0
TheTOM_SK

Missing administrators privileges?

3 posts in this topic

Hi, I have many services, local policies disabled and I can not run vlite:

capture01272007143340ms6.th.jpg

Any idea, what is it talking about? I can not find the missing component.

I have UAC disabled, run as admin does not help, neither some services.

Before running vLite, I ussually do a clean instal, but it takes too much time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You somehow disabled Administrator elevation with your policies tweaks.

It's not missing any component, it's security lockdown. If you have that issue with vLite you'll have with many other software too so it's in your interested to find what it needs.

Let us know when you find out, focus on policies, see about Admin elevation priviledges or something like that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it seems, that I really forget too fast.

It was caused by those following local policies:

Backup files and directories

Restore files and directories

WinASO RegDefrag did not work on XP without them.

So far vLite is the only soft I have, that needs those 2.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.