• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Sign in to follow this  
Followers 0
codehunter

cannot integrate driverpack

2 posts in this topic

Hi,

i use powerpack 1.0 RC9 and driverpack base 7.04 but don't get the drivers integrated into my multiboot dvd.

i 've opened driverspack base and exported a settings file (with disc option).

then i opened powerpack and selected that file.

Creating the multiboot disc succeeds without giving an error but i don't get the drivers into it.

Somebody who knows what i'm doing wrong?

this is the driverspack base settings file:

[General]
; preferred language
prefLang = "English"
; yes/no, enable or disable the wizard-style buttons, if not specified: yes
wizardButtons = "yes"
; yes/no, enable or disable the GUI, if not specified: yes
GUI = "yes"


[Settings]
; disc/bartpe/multibootDisc
instPlatform = "disc"
; trailing backslash is allowed, but not necessary
location = "Z:\Boot-DVD_XP_SP2_Updates"
; none/all/select, if select, specify them below, if not specified: all
DriverPacks = "select"
; 1/2, method to install the DriverPacks, if not specified: 2
DPsMethod = "2"
; GUIRunOnce/RunOnceEx/custom, if not specified: GUIRunOnce
finisherMethod = "GUIRunOnce"


; this section is optional!
[OptionalSettings]
; none/all/select/paths/patterns, enable or disable Keep The Drivers (KTD) , if not specified: none
KTD = "false"
; <path>, to specify a custom KTD cache location, if not specified: default (%SystemRoot%\DriverPacks)
KTDlocation = "%SystemRoot%\DriverPacks"
; yes/no, enable or disable QuickStream Cache (QSC), if not specified: yes
QSC = "yes"


; you should only add this section if you've set [Settings]\DriverPacks to "select"
[SelectDriverPacks]
DP_Chipset = "yes"
DP_CPU = "yes"
DP_Graphics_A = "yes"
DP_Graphics_B = "yes"
DP_Graphics_C = "yes"
DP_LAN = "yes"
DP_MassStorage = "yes"
DP_Sound_A = "yes"
DP_Sound_B = "yes"
DP_WLAN = "yes"
DP_MassStorage_textmode = "yes"


; this section is optional!
[OptionalSettingsOther]
; CCC/CCP, use ATI Catalyst Control Center or ATI Catalyst Control Panel (only relevant when slipstreaming DriverPack Graphics A)
ATI_cpl = "CCC"

And this is the powerpack.ini file:

[InputOutput]
XPSource=Z:\Boot-DVD_XP_SP2_Updates
XPDestination=Z:\PowerPacker

[Exclusions]

[Extra Files]
ExtraPackDest=0
ExtraRootDest=0
ExtraRoot=N

[Custom Options]
FileToRun=0
RunParams=0
PackNameOn=Y
Tri-Pack=N
PackName=XPP2
BootEntryOption=Windows XP Pro,SP2,Updates(2007),driverpack

[Unattended]
Winnt.sif=G:\BOOT-DVD\XPP2
$OEM$=
Unattend=X

[DriverPacks]
DPSource=Z:\Program Files\Driverpack\DPs_Base.exe
DPSettings=Z:\DPs_BASE.ini
DriverPack=P

[WinXPVersion]
XPVersion=P

[WinXPEdition]
XPEdition=U

[Win2k3Version]
2k3Version=

[Boot Entry]

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was having the exact same problem as you. I was talking with siginet on his board about it. Turns out that it was caused by the DPs_Base.exe being in a directory tree that has a space somewhere. Try moving your driverpacks folder somewhere besides "Program Files" and try it then. That fixed my issue.

Edited by dwschoon
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.