Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

Sign in to follow this  
codehunter

cannot integrate driverpack

Recommended Posts

codehunter    0

Hi,

i use powerpack 1.0 RC9 and driverpack base 7.04 but don't get the drivers integrated into my multiboot dvd.

i 've opened driverspack base and exported a settings file (with disc option).

then i opened powerpack and selected that file.

Creating the multiboot disc succeeds without giving an error but i don't get the drivers into it.

Somebody who knows what i'm doing wrong?

this is the driverspack base settings file:

[General]
; preferred language
prefLang = "English"
; yes/no, enable or disable the wizard-style buttons, if not specified: yes
wizardButtons = "yes"
; yes/no, enable or disable the GUI, if not specified: yes
GUI = "yes"


[Settings]
; disc/bartpe/multibootDisc
instPlatform = "disc"
; trailing backslash is allowed, but not necessary
location = "Z:\Boot-DVD_XP_SP2_Updates"
; none/all/select, if select, specify them below, if not specified: all
DriverPacks = "select"
; 1/2, method to install the DriverPacks, if not specified: 2
DPsMethod = "2"
; GUIRunOnce/RunOnceEx/custom, if not specified: GUIRunOnce
finisherMethod = "GUIRunOnce"


; this section is optional!
[OptionalSettings]
; none/all/select/paths/patterns, enable or disable Keep The Drivers (KTD) , if not specified: none
KTD = "false"
; <path>, to specify a custom KTD cache location, if not specified: default (%SystemRoot%\DriverPacks)
KTDlocation = "%SystemRoot%\DriverPacks"
; yes/no, enable or disable QuickStream Cache (QSC), if not specified: yes
QSC = "yes"


; you should only add this section if you've set [Settings]\DriverPacks to "select"
[SelectDriverPacks]
DP_Chipset = "yes"
DP_CPU = "yes"
DP_Graphics_A = "yes"
DP_Graphics_B = "yes"
DP_Graphics_C = "yes"
DP_LAN = "yes"
DP_MassStorage = "yes"
DP_Sound_A = "yes"
DP_Sound_B = "yes"
DP_WLAN = "yes"
DP_MassStorage_textmode = "yes"


; this section is optional!
[OptionalSettingsOther]
; CCC/CCP, use ATI Catalyst Control Center or ATI Catalyst Control Panel (only relevant when slipstreaming DriverPack Graphics A)
ATI_cpl = "CCC"

And this is the powerpack.ini file:

[InputOutput]
XPSource=Z:\Boot-DVD_XP_SP2_Updates
XPDestination=Z:\PowerPacker

[Exclusions]

[Extra Files]
ExtraPackDest=0
ExtraRootDest=0
ExtraRoot=N

[Custom Options]
FileToRun=0
RunParams=0
PackNameOn=Y
Tri-Pack=N
PackName=XPP2
BootEntryOption=Windows XP Pro,SP2,Updates(2007),driverpack

[Unattended]
Winnt.sif=G:\BOOT-DVD\XPP2
$OEM$=
Unattend=X

[DriverPacks]
DPSource=Z:\Program Files\Driverpack\DPs_Base.exe
DPSettings=Z:\DPs_BASE.ini
DriverPack=P

[WinXPVersion]
XPVersion=P

[WinXPEdition]
XPEdition=U

[Win2k3Version]
2k3Version=

[Boot Entry]

Share this post


Link to post
Share on other sites
dwschoon    0

I was having the exact same problem as you. I was talking with siginet on his board about it. Turns out that it was caused by the DPs_Base.exe being in a directory tree that has a space somewhere. Try moving your driverpacks folder somewhere besides "Program Files" and try it then. That fixed my issue.

Edited by dwschoon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×