Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
MarcJ

*Solution* - Snipping Tool Not Working

4 posts in this topic

Ok, I toyed around and got the snipping tool to work. During my toying around, I discovered that if I created my own shortcut and then selected "properties", then the "shortcut" tab, then "advanced", and then selected "Run as administrator" that the tool would work. **BUT* if you *ever* attempt to run it from the start menu as normal, it won't work until you log out and back in. So, to prevent that from happening, I just went to C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories and deleted the original start menu shortcut and replaced it with my own shortcut that had run as administrator privileges. I also placed my shortcut in the quick launch tray. Strangely enough, I could never make the original start menu shortcut work even running as admin. So, now, no matter what I do, snipping tool works. I'm still not sure why it wasn't working though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for that non-admin user thing in the other post, I hope that will cause it to fail on me as well.

Will be checking it for the next one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry to bring up an old topic but I just wanted to let Nuhi know that this is still problem. here's a screenshot:

sniptoolserrorga1.th.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

STILL DONT WORKING :(

i just removed the tabblet pc from my vista dvd.. but not the snipping tool...

instructions in vlite: "if you remove tabblet pc and keep the snipping tool you must run the snipping tool as administrator..."

but still don't working... =\

60538217.th.jpg

Edited by lucasfxd
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.