• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
rstainforth

IIS 6.0 dropping connection

1 post in this topic

Hi all,

I'm new to IIS (beyond the basics necessary to set it up) but have a bit of a problem...

I have IIS installed on a W2K3 AD server, acting as a DC, and it is used to host WSUS (no other websites). It is set up in the default (ie connect to port 80 etc). yesterday when I tried to access the admin console to check up on WSUS i got the old dns error page, and can't access anything on the server. There are no errors in the IIS logs, but when I try to telnet to port 80 it just severs the connection immediately.

Not really sure where to start looking with this, tried uninstalling WSUS and IIS and reinstalling yesterday, but problem still persists...is it possibly a rights issue, or something screwed up in the metabase??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.